Ik heb Google Chrome op mijn laptop maar wil weer Internet Explorer.

Als ik IE8 bij Microsoft download krijg ik een melding dat er al een oudere versie opstaat maar ik kan niks vinden Wat moet ik doen?
En kan ik Google Chrome houden als IE erop staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar je configuratiescherm. Kies hier voor Add or Remove Programs (iets van toevoegen/verwijderen software oid). Zoek hier je Internet Explorer op (staat meestal vrij onderaan genoemd als Windows internet Explorer). Klik dan op verwijderen. Zo verwijder je je oude Internet Explorer. Je kunt nu je nieuwe downloaden. Na het opstarten van je nieuwe IE krijg je waarschijnlijk de melding/vraag dat IE niet je standaard internet Explorer is en of je dit wilt wijzigen. Als je nu op Ja klikt, dan zal IE voortaan je standaard browser zijn. Het kan helemaal geen kwaad om Google Chrome ook op je computer te laten. Ik zelf heb zowel IE als Firefox als Chrome op mijn pc staan en ik wissel ze af. Sommige sites doen het nu eenmaal beter op een andere browser.

Eerder: al een NIEUWERE? Dat is iets hélemaal anders. Start, Run, iexplore - dan moet Internet Explorer opstarten. Ja, je kan Chrome houden. IE staat sowieso op ELKE Windows. Het is een essentieel deel van het besturingssysteem. mvg Hans

Internet Explorer is te vinden in het menu start (hier kunt u een nieuwe snelkoppeling maken) Indien Internet Explorer niet in het menu start te vinden is kunt u een snelkoppeling maken van iexplore.exe in de map C:\Program Files\Internet Explorer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100