hallo ik heb een vraag over word

ik moet mijn boekverslag inleveren en ik wil het nu verbeteren enzo maar er staat wijzeging is niet toegestaan omdat de selectie is vergrendeld.
en ik moet het voor morgen inleveren heeft iemand een idee ???

Toegevoegd na 5 minuten:
ik moet morgen een boekverslag inleveren voor school.
ik had het op mijn oude pc af en heb het op mijn nieuwe pc gezet.
maar als ik hem nu open om het te verbeteren spellingsfouten enzo staat er wijzeging is niet toegestaan omdat de selectie is vergrendeld.
en nu kan ik er niks aan veranderen aan het hele boekverslag

Weet jij het antwoord?

/2500

Open een nieuw Word-document, kopieer alles van je oude verslag naar dat nieuwe document en probeer het weer op te slaan. Of misschien werkt 'Opslaan als' ook wel gewoon in plaats van gewoon 'Opslaan'.

Zou het kunnen dat een of meer secties zijn beveiligd? Dan misschien via menu Extra, beveiliging opheffen hopen dat er geen wachtwoord opstaat. Toegevoegd na 5 minuten: Dit lijkt er wel op, zie bron Toegevoegd na 10 minuten: TRIAL versie verlopen, dat moet het zijn, zie bron Toegevoegd na 11 minuten: TRIAL versie verlopen, dat moet het zijn, zie bron Toegevoegd na 11 minuten: TRIAL versie verlopen, dat moet het zijn, zie bron

Bronnen:
https://groups.google.com/group/microsoft....

Je maakt gewoon de tekst blauw, rechtsonder gewoon je muis klikken, dan over de hele tekst gaan, dat alles blauw is, je doet dan ctr-c, opent dan een nieuwe document, dan ctrl-v,en je hebt je tekst erin staan, deze opslaan onder een andere naam, maar je kan hem dan wel bewerken.

je kan dit weer op je oude computer openen en printen, als dit niet mogelijk is, stuur het dan naar je email en print dit op school uit. Toegevoegd na 59 seconden: o ik zie je het niet een kan open maken op je computer, probeer het gewoon op school ,is wel riskant, maar al je gee andere oplossing hebt, is dit de beste. Toegevoegd na 1 minuut: o ik zie je het niet een kan open maken op je computer, probeer het gewoon op school ,is wel riskant, maar al je gee andere oplossing hebt, is dit de beste.

of kopieer het op een usb stick en ga nog even langs een klasgenoot en kijk of het daar op de pc wel opent. Succes!

Je kunt je geschreven tekst selecteren en kopieren en plakken. Stap1) selecteer alles stap2) Ctrl+c stap 3) open nieuw word document stap4) Ctrl+v om je oude document in de nieuwe te plakken. stap5) opslaan. klaar. Lukt dit niet, dan moet je misschien een compatibility pack downloaden voor jouw specifieke office versie, zodat hij weet om te gaan met oudere documenten. http://office.microsoft.com/en-us/support/microsoft-office-compatibility-pack-for-word-excel-and-powerpoint-2007-file-formats-HA010168676.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100