Kan je van elk bedrijf een review schrijven op Google?

van de meeste bedrijven bijv. bouwmarkten of restaurants staan reviews op internet; kan je van elk bedrijf een Google review maken? ik wilde er 1 plaatsen maar kon het bedrijf niet vinden op internet

Weet jij het antwoord?

/2500

Van ieder bedrijf die op google staat kan je een review geven. Maar zoals je zegt, indien dit bedrijf nergens op het internet te vinden is, dan kan je er ook geen review over schrijven natuurlijk. tenzij op FB ofzo met hun naam erbij :)

Nee niet van elk bedrijf dat je kan vinden op Google of dat bestaat kan je een Google-recensie schrijven. Bedrijven kunnen zelf instellen of mensen een recensie achter kunnen laten als ze eenmaal hun bedrijf bij Google hebben aangemeld (zodat je rechts de info ziet op google.nl). Bedrijven hebben zich niet altijd aangemeld, of kunnen dus kiezen de recensie-mogelijkheid uit te laten. https://support.google.com/business/answer/7035772?hl=nl Alle bedrijven die hun korte naam in Google Mijn Bedrijf hebben geclaimd, kunnen een deelbare korte URL maken waarmee klanten reviews kunnen achterlaten. Als je een recensie wil achterlaten van een bedrijf wat niet op Google te recenseren is, zal je een alternatief moeten zoeken. Op Trustpilot kan je een bedrijf welke nog niet door hen is geïndexeerd zelf opgeven. Maar dat heeft geen impact op Google natuurlijk. https://nl.trustpilot.com/search?query=goeievraag Een voorbeeld van wat de vrager bedoelt: https://www.google.com/search?q=restaurant+olijfje&rlz=1C1CHBF_enNL878NL878&oq Dit bedrijf heeft dus zelf aangegeven dat ze Google-recensies via Google laten zien.

Toegevoegd op 29 september 2020 11:43: afbeelding

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100