Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn die willekeurige opmerkingen onder reacties op forum sites?

Op forum staat er vaak een vraag of statement waar op word gereageerd. Bij veel forumsites is het zo dat dan onder een reactie in het klein een willekeurige zin of quote staat die niks met het onderwerp te maken heeft. Hoe komt dit en waarom is dat zo?

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
906
kierkegaard47
7 jaar geleden
Het eerste waar ik aan denk is de 'signature' van de gebruiker -- een zinnetje automatisch dat onder iedere posting van een gebruiker wordt neergezet en dat door de gebruiker zo is ingesteld. Vaak (niet altijd) een opmerkelijke of ludieke uitspraak. Maar inderdaad hebben die doorgaans niets te maken met het specifieke onderwerp waarop gereageerd wordt.
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
@kierkegaard47 Oké, bedankt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Bij de instellingen van het betreffende forum is in dat geval de optie te vinden die automatisch aan iedere reactie een standaardzin toevoegt; deze optie zie je dan als leeg tekstvlak die je naar eigen inzichten kunt invullen.
Vaak is dit dan een lijfspreuk van degene die die reactie geeft e/o een 'gequotete' spreuk van iemand anders die voor de persoon die het gebruikt, een bepaalde waarde heeft.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding