Hoe kan ik YouTube instellen zodat ik mijn geplaatse reacties kan terug vinden?

Gelijke vragen zijn hier lang geleden al gesteld, echter haal ik het antwoordt er niet uit. Ik zou graag willen terug zien op welke video's ik heb gereageerd en ik kan dit nergens terug vinden in de instellingen. Waar moet ik kijken? Is het ook mogelijk om een melding te krijgen als je een reactie krijgt op je reactie of als er een reactie is geplaatst bij een bepaalde video? (niet op je eigen video's?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Over het laatste gedeelte van je vraag: Ja dat is er want ik krijg meldingen daarvan, in mijn Yahoo.com email account, en die verschijnen in het rood, met het nummer van de hoeveelheid reacties, in de bovenbalk wanneer ik op Youtube aan het rondkijken ben. Dit leidt me ertoe om aan te nemen dat het antwoord op het eerste deel van je vraag ook 'ja' zou kunnen zijn, maar ik ben hier niet zeker van.

Als er een activiteit is bij een door jou geplaatste video of reactie(een like, reageren, etc.) wordt dat rechtsboven in de website aangegeven, precies links naast je profielfoto. Daar staat een belletje met het aantal meldingen, waarna je op een activiteit kan klikken en erop reageren of liken. Toegevoegd na 2 minuten: Een overzicht van je reacties krijgen kan, hoewel dat iets moeilijker is. De manier die ik ken is: Ga naar youtube, klik rechtsboven op je profielfoto, klik op het tandwieltje van de instellingen, klik bij Overzicht -> accountgegevens -> naam op "bewerken op Google+" vervolgens kun je dit op je profielpagina onder posts vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100