Waar kan ik bij Tinder alle informatie wissen?

Na verwijdering van het account zou alle info gewist moeten zijn maar na de app terug te plaatsen op de telefoon logt hij automatisch in bij het facebook account die ik eerder ook heb gebruikt. Ondanks dat op de telefoon uitgelogd is op FB.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Verwijder de app eerst van je fb af. En delete dan je acount via de tinder app

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100