Hoe kan mijn google account herstellen?

Ik had in 2011 een account op google. Maar die heb ik toen verwijderd.. Nou is kan ik hem niet meer herstellen maar een blog van dat emailadress op blogger staat wel nog online. Met allemaal foto's enzovoort. Ik wil daarop om alles te veranderen maarja ik kan dus niet inloggen. Weet iemand wat ik nou moet doen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Is het mogelijk om in contact te komen met google? Ik kan dus dat account niet meer herstellen omdat er 90 dagen voorbij zijn. Volgensmij was dat de periode dat je het kon herstellen. Maarja..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een Google-account kun je niet verwijderen. Je kunt je wachtwoord misschien terughalen door een aantal beveiligingsvragen te beantwoorden. Dit proces start je vanaf de link in de bron. Het gaat dan overigens niet om vragen als "wat is de achternaam van je moeder" maar om intelligentere vragen, in de geest van wanneer ongeveer je voor het laatst hebt ingelogd en wat je backup-mailadres is. Op basis daarvan kan Google vrij goed bepalen of je de echte eigenaar van het account bent en of je dus er toe bevoegd bent om het wachtwoord te resetten.

Bronnen:
https://www.google.com/accounts/recovery/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100