Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik op één of andere manier bekijken of dat twee van mijn facebookvrienden onderling ook gemeenschappelijke vrienden hebben?

Ik heb een meisje ontmoet deze zomer en die heeft dezelfde leeftijd als mijn nicht. Ze komen ook allebei uit dezelfde regio. Ik was dus benieuwd of zij ook gemeenschappelijke vrienden hebben

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
17K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

In Graph Search (zoekbalk van facebook via de computer) kun je het volgende typen:

Friends of who are friends of

zonder de < en >
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ja, je kunt de vriendschap tussen 2 van je vrienden bekijken, waarbij ook hun gemeenschappelijke vrienden worden getoond.
Dit gaat door deze link in je titelbalk te typen:
https://www.facebook.com/FBNAAM1?and=FBNAAM2
Waarbij je op de plaats van FBNAAM1 en FBNAAM2 natuurlijk de facebook-naam van de betreffende gebruikers moet typen. Deze kun je vinden door naar hun individuele profielen te gaan; hier zie je in de titelbalk https://www.facebook.com/FBNAAM waar je dus de facebook-naam kunt herleiden.

Na het klikken op de link https://www.facebook.com/FBNAAM1?and=FBNAAM2 zie je een kopje 'Gemeenschappelijke vrienden' staan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding