Kun je al het geld van YouTube zelf houden?

Een paar vrienden van mij en ik hebben een aantal filmpjes gemaakt voor de grap en ze willen deze nu uploaden op YouTube.
Ze willen de videos ook gaan monetizen en kijken hoeveel we ermee kunnen verdienen. (Ik weet zeker dat het nooit meer dan een euro of 2 zal worden)
Maar nu wil ik weten of ze verder niks over het hoofd zien, zoals belasting of wat dan ook.
Wij weten redelijk weinig over de hele zaken wereld en hoe alles werkt en waarvoor je moet betalen aangezien we net allemaal 18 en 19 zijn.

Ik wil gewoon niet dat we in de problemen komen om een of andere manier met de belastingsdienst of een andere organisatie.

Dus mijn vraag kort samen gevat; Als je videos op YouTube monetized, zijn er dan andere dingen waar je rekening mee moet houden of kun je gewoon al het geld in je zak stoppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je geld verdiend online moet je dit wel opgeven aan de belasting dienst maar als het om 2 euro gaat zou het denk ik niet uit maken op deze site staat daar informatie over :)

Bronnen:
http://snelgeldverdienentips.nl/online-gel...

Geld verdienen via Youtube gaat via Adsense, hierbij verdien je een paar cent per view of advertentie die word aangeklikt. Zodra je boven de $/€100 komt kun je dit gewoon legaal laten storten op een rekening. Partner worden is simpel en kan HIERR: https://support.google.com/adsense/answer/72857?hl=nl

Bronnen:
https://support.google.com/adsense/answer/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100