Ene Sarah heeft mij geblokkeerd op FB. Kan zij nog wel mijn statusupdate zien als die gedeeld wordt door een gemeenschappelijke vriend? Zie uitleg.

Vanwege onenigheid heeft 'Sarah' mij geblokkeerd op FB.
Sarah en ik hebben een hoop gemeenschappelijke vrienden.

Situatie:
Ik plaats een foto of video. Deze wordt gedeeld en/of ge-liked door één van onze gemeenschappelijke vrienden, of één van onze gemeenschappelijke vrienden plaatst er een reactie onder.

(ik heb mijn profiel zichtbaar voor 'alleen vrienden')

Nu mijn vraag:
- Kan Sarah zien dat één van onze gemeenschappelijke vrienden mijn foto/video gedeeld heeft?
- Kan Sarah zien dat één van onze gemeenschappelijke vrienden mijn foto/video ge-liked heeft?
- Kan Sarah zien dat één van onze gemeenschappelijke vrienden gereageerd heeft op mijn foto/video?

Subvraag:
Maakt het in deze situatie uit of onze gemeenschappelijke vrienden een openbaar- of 'alleen vrienden' profiel hebben?


Een soortgelijke vraag is al eens eerder gesteld, maar een duidelijk antwoord is nog niet gegeven.

PS: ik weet dat Sarah het in ieder geval wél kan zien als zij mij weer deblokkeerd, maar daarvan is nu geen sprake.


Welke FB-fanaat kan mij hier een duidelijk antwoord op geven?
Graag gebaseerd op feiten, niet op suggesties!

Toegevoegd na 3 dagen:
Nog meer mensen met antwoorden/ ervaringen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Als zij jou geblokkeerd heeft kan zij NIETS meer zien van jou. Vanaf ze de blokkering opheft kan ze alles terug zien. Maar vanaf dat zij die blokkering opheft kan zij in een tijd van 48uur jou niet meer blokkeren. Dus in die 48 uur kan jij haar eventueel blokkeren, of alles aanpassen zodat zij maar beperkt jou profiel kan zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100