Als je iemand blokkeert op FB kan jij dan nog steeds op zijn site gaan kijken?

Het feit dat jij de macht in handen hebt kan je bij hem gaan piepen maar hij niet bij jou ,hoe zit dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het een persoon is die veel dingen op zijn profiel openbaar heeft, kan je altijd nog uitloggen om te 'piepen', haha.

Als met site profiel bedoeld is dan neen. Als je ze blokkeert kunnen ze niets van jou zien en vice versa. Je kan echter de blokkering opheffen om weer bij deze persoon te gaan 'piepen' om na verloop van tijd die echter weer op de blokker lijst te zetten. Echter moet je wel wachten tot de deblokkeer timer is afgelopen dus in die tijd kan de andere persoon ook op jou profiel weer alles zien wat je hebt vrijgegeven voor het publiek dat niet bevriend met jou of met je vrienden is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100