Waarom kan ik niet meer in mijn hotmailadres (live.nl) sinds ik hem gisteren hem aangemaakt? Hij zegt dat het adres niet bestaat.

Gisteren heb ik een hotmailaccount aangemaakt en nu geeft hij aan dat het account niet bestaat. Ik heb er een heel facebookpagina voor ons voetbalteam aangekoppeld en daar kan ik dus ook niet meer op. Wat moet ik nu in hemelsnaam doen!???

Weet jij het antwoord?

/2500

weet je zeker dat je of toen je het adres aanmaakte of bij het her-inloggen geen typfout hebt gemaakt? Als ik dit lees, moet ik daar als eerste aan denken. Ik heb ook eens bij het aanmaken van een emailadres een typfout gemaakt. Duurde lang voordat ik daar achter kwam =)

Indien je zeker wilt weten of je een typefout maakte: Ga naar je browser geschiedenis. Als je het account gisteren aanmaakte, zoek dan in je geschiedenis op: Gisteren. Je zult het volgende ergens vinden: Outlook - Emailadres@Outlook.com. Natuurlijk is de pagina al verlopen en kun je door te klikken niet meer inloggen, maar je weet wel of het emailadres juist is. Deze manier is altijd mogelijk, behalve als je de internetgeschiedenis (om bijvoorbeeld privacyredenen) gewend bent te verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100