Als je een pagina beheert op facebook, wanneer kun je dan zien uit welke plaatsen mensen je bezoeken?

Laatst zag ik bij iemand die een pagina beheert dat hij kan zien uit welke plaatsen de mensen komen die deze pagina bezoeken. Wanneer en hoe kun je dit zien? En zien paginabeheerders dit ook wanneer je geen woonplaats hebt ingevuld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij 30 likes kan je al je statistieken zien, zag ik net op mijn eigen facebook pagina. Dus dat wordt doorwerken en veel plaatsen en delen, en hard hopen dat mensen je pagina leuk gaan vinden!! Niet soms, maar elke dag, liefst smorgens, smiddags, en savonds en het liefst voor en na etenstijd, rond het moment dat mensen wakker worden, pauze hebben, gaan eten, want dan hebben ze namelijk even niks te doen, want mensen kijken elke dag op facebook, dat is het vervelende met dat nieuwsoverzicht, je ziet wat er op dat moment wordt geplaatst, dus 1 keer plaatsen is niet genoeg, maar geregeld is juist het beste.. En als iemand geen woonplaats ingevuld heeft, kan je dat natuurlijk niet zien. Maaar wel uit welk land, want volgens mij is dat weer automatisch. Toegevoegd na 13 minuten: oh en savonds na half 9 vervelen mensen zich ook vaak ;)

Als je genoeg likes hebt, kun je je statistieken zien. Je ziet dan een grafiekje op je beheerpagina met daarop je berichten, mensen die er over praten en totaal bereik door de loop van de tijd. Als je op de grafiek klikt, krijg je meer tabbladen te zien, waarvan eentje 'vind ik leuks' heet. Als je daar op klikt, krijg je de statistieken van je likes te zien, waaronder of je likers mannen of vrouwen zijn, hoe oud ze zijn en waar ze vandaan komen (aantal likes per stad).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100