Waarom moet ik steeds weer toestemming geven om email toe te voegen aan lijst met veilige afzenders?

Wanneer ik de Windows Live Mail open moet ik steeds bij vele emails toestemming geven om de eventuele plaatjes te zien,kan ik dat ergens instellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ook "veilige afzenders" kunnen, zonder dat ze dat zelf weten, bijlagen versturen waarin malware is verpakt. Een account kan gehackt zijn of besmet met een virus dat allerlei malware doorstuurt naar alle contactpersonen. Om die reden is het verstandig om de instellingen niet te veranderen. Als je bijvoorbeeld Windows Mail gebruikt, krijg je bij 'verdachte bijlagen' ook telkens een waarschuwing. En dat is dus niet voor niets! Mocht je de instellingen toch willen veranderen: dat kan via het pijltje linksboven in Windows Live Mail > Opties > Beveiligingsopties. Klik op het tabblad Beveiliging en haal het vinkje weg onder 'Bijlagen die mogelijk een virus bevatten niet opslaan of openen'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100