Youtube's geluid doet vreemd?

Als ik een video kijk, maakt niet uit van welke poster, en ik het filmpje op 720p of 1080 (HD) zet, dan doet het geluid het niet. Zelfs als ik de video aan klik heb ik soms geen geluid. Ik moet de pagina zonder te overdrijven 10 keer refreshen, wil ik weer geluid krijgen. Ik heb Auto HD for Youtube eens gedownload in de Chrome Store, ik dacht dat het daar aan lag, maar toen ik het weer heb verwijderd, was er geen verschil. Ik luister overigens muziek met Spotify maar daar heb ik nog nooit gehad dat het geluid het niet deed. (klopt af).
Hoe komt dit en wat kan ik er tegen doen?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waar het ook aan kan liggen is dat je je drivers moet updaten of je plug-ins van je browser. Voor Firefox kan dat op: http://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ Voor die van Google Chrome zou je op google even moeten kijken. (google: Chrome plugin check)

Lijkt er meer op dat je geluidskaart kapot is. Als je naar bewegende beelden zit te kijken en je geluidskaart is niet 100% san loopt het door een verkeerde verwerking van de data niet goed. Openschroeven, stofvrij maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100