Ik krijg steeds de melding:Safari kan de pagina niet openen omdat de server onvindbaar is. Ik kan er nergens de oplossing ontdekken?

Deze melding doet zich alleen voor bij een facebook pagina. ik werk met een wifi verbinding en Ipad 2. De volledige foutmelding is: Pagina openen niet mogelijk-Safari kan de pagina niet openen omdat de server onvindbaar is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kan de iPad de verbinding niet vinden, je moet even je wifi uitzetten en daarna weer aan. Waarschijnlijk doet hij het dan weer!!

Alles werkt wel gewoon verder ? Heb je die pagina gebookmarked o.i.d ? zie je de standaard hoofdpagina wel of andere facebook pagina,s ? want dan ligt het toch aan facebook en kun je er vrij weinig aan doen ? haal je de url uit je geschiedenis of als bookmark? dan kan het vaak inderdaad niet zeker als het een krabbel is of zoiets Probeer eens via de gewone weg hetzelfde bericht weer te vinden ? en check de url waarschijnlijk is de link in de time line veranderd ?

Dat ligt niet aan de iPad, maar aan de webpagina. De server van Facebook kan dan die bepaalde pagina niet vinden Als het goed is gebeurt dat dan niet bij elke pagina?

Ik heb hetzelfde probleem. Werkt bij meerdere sites niet dus daar ligt het niet aan. Modem opnieuw opstarten werkt ook niet Ik denk dat ik een oplossing heb gevonden. Zet ip-adres en dns instellingen op automatisch. Dat werkte bij mij

Toegevoegd op 04 februari 2020 22:15: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100