Hoe herstel ik onderstaande fout, zie onderstaande print

Toegevoegd na 15 minuten:
Onderstaande afbeelding krijg ik in beeld zodra ik mijn pc heb opgestart, ik heb geen idee hoe het komt of wat ik er aan kan doen. Hopelijk kan iemand mij helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat er weinig anders op zit dan Windows opnieuw te installeren. Dat kan door een recovery te draaien (als je weet hoe dat moet) of door het echt opnieuw te installeren middels een Windows installatie-cd.

De foutmelding komt van een programma/driver genaamd : Pure Networks Network Magic. Je zou kunnen kijken of je dit kunt verwijderen en opnieuw kunt instaleren.

Bronnen:
http://www.computer-support.nl/Systeemtake...

heb ik ook eens gehad met Pure Networks Magic maar ook met andere programma's. Toen was ik mijn computer een beetje teveel aan het aftuigen (werkgeheugen, grafische kaart, processor, de snelheid van werkgeheugen naar processor) en toen kreeg ik dit ook. Het heeft volgens mij te maken met het werkgeheugen. Als er te veel gebruikt word, krijg je deze melding. Windows kan dan het programma niet meer starten omdat er teveel werkgeheugen word gebruikt, omdat alle programma's + het bestruringssysteem op het werkgeheugen word bewaard en dus: NIET JE COMPUTER AFTUIGEN!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100