Wie heeft ervaringen met Joomla en hoe bevalt deze website. Als ik zou willen switchen welke is dan gebruiksvriendelijk en aan te raden.

Ik ben webbeheerder van ons koor en enkele jaren geleden hebben ze een website opgericht met Joomla.
Nu ben ik echt niet een webexpert maar kan me redelijk goed redden. Maar met Joomla kan ik niet uit de voeten. het blijft een crime. Ligt dit aan mij of zijn er mensen die dit herkennen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gebruiksvriendelijker dat Joomla is er nauwelijks volgens mij. Zeker voor de gemiddelde website van een koor, kleine sportclub en voor reizigers, wat toch vaak statische websites zijn. Maar zelfs voor grote bedrijven biedt Joomla alles wat er nodig is, en gratis. Ik weet niet wat je exacte probleem is met de site, maar misschien kun je die vragen hier posten, of wat mogelijk efficienter is: op Joomla-fora. Daar lopen virtueel echt tientallen mensen rond die je willen en kunnen helpen. Kijk eens op http://joomla.startpagina.nl/prikbord en op http://forum.dutchjoomla.org/ . Als je echt heel specifieke vragen hebt, mag je ook een PB-tje sturen, misschien dat ik je kan helpen.

Bronnen:
http://www.vrens.nl

Joomla is een goed CMS (Content Management System) systeem als u een goede/mooie website wilt. Wilt u meer? Zoals bijvoorbeeld bloggen? Dan raad ik Wordpress aan: http://nl.wordpress.org/ Met een forum zou ik http://www.phpbb.nl/ (PhpBB) aanraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100