hoe kan je meer foto's op paint tegelijk krijgen en bewerken of kan dat niet?

bijv 3 foto's

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mijn weten kan je ze niet afzonderlijk in paint openen. Het bestand dat je open had wordt dan gesloten.

Wat ik altijd doe is twee paint bestanden open zetten. In de ene werk ik, de ander gebruik ik om een nieuwe foto/plaatje te openen en vanaf daar te kopieren naar het eerste paint bestand. Maar er zal ongetwijfeld wel een makkelijkere manier zijn.

Ik gebruik Paint helemaal niet meer sinds ik het bewerken van afbeeldingen doe in powerpoint of in word. In word moet je je afbeelding op transparant zetten en powerpoint kan je ze slepen, draaien, kleurtjes geven wat je wilt. Nu gebruik ik niet de leuke tekentooltjes van paint meer, dus ik weet niet of je dat juist nodig hebt, maar probeer het eens met word of powerpoint!

Denk dat je het beste paint twee x kunt openen. maareh...waarom paint? er zijn prima gratis fotobewerkingsprogramma's te vinden waar je 1000 x meer mee kan dan met paint, één ervan is bijvoorbeeld GIMP. Helemaal gratis en je kunt er prachtige dingen mee doen!

Bronnen:
http://www.gimp.org/downloads/

Jawel, dan kan wel. Eerst moet je dan een groot blank blad openen. Dan klik je op Bewerken en vervolgens op Plakken uit... Je zoekt en opent de eerste foto. Dan klik je weer op Bewerken en Plakken uit en je selecteert de tweede foto. Voor de derde foto idem. Enzovoort.

Paint Dot Net gebruiken. Met alle respect voor MS, maar Paint is niet meer van deze tijd... Paint Dot Net is gratis en het werkt vergelijkbaar met Paint, alleen veel meer mogelijkheden en veel minder chaotisch als Gimp. ArtGem is ook aan te raden, hoewel dat niet meer ondersteund wordt. Succes!!

Bronnen:
MCDST

Paint.Net geeft meer mogelijkheden dan paint. Vooral dat je bestanden open kunt hebben staan en ze allemaal kunt bewerken. Paint.net is erg flexibel in dat opzicht! ik werk er al jaren mee en wil nooit meer anders :-) Paint is echt het magere broertje van paint.net. http://www.paint.net/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100