Mijn domein verwijst automatisch door. Hoe kan ik dit stopzetten?

Mijn domein is overgenomen van domeinguru. Als ik nu www.scoutingsintmartinus.nl in typ krijg ik netjes mijn website te zien, echter als ik scoutingsintmartinus.nl dus zonder www. of iets dan krijg ik de website van domeinguru te zien met de mededeling dat het domein is verkocht.
Hoe kan ik dit oplossen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet wat je fout doet maar clear je DNS cache eens met "ipconfig /flushdns" in een dosvenster want bij mij wijzen beide domeinnamen gewoon naar hetzelfde adres?!? Non-authoritative answer: Name: scoutingsintmartinus.nl Addresses: 2a00:f10:305:0:1c00:eff:fe00:4fc 185.87.187.196 Non-authoritative answer: Name: www.scoutingsintmartinus.nl Addresses: 2a00:f10:305:0:1c00:eff:fe00:4fc 185.87.187.196 Probeer zelf maar met: "nslookup scoutingsintmartinus.nl "nslookup www.scoutingsintmartinus.nl" in een dosvenster (" " weglaten in het command)

Heb je toegang tot een Direct Admin of Cpanel omgeving van je hosting? Zo ja, voeg dan eens de volgende rewriterules toe in je .htaccess bestand: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTPS} =on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.scoutingsintmartinus.nl </IfModule> Zo niet, ga dan eens kijken naar een andere webhosting. Je kan reviews van verschillende webhosting vinden in de URL van de bron hieronder.

Bronnen:
https://www.professor-marketing.com/webhos...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100