Waar kun je gratis Highres. foto's downloaden voor gebruik op een website?

Ik ben bezig met een website maar zoek daar mooie foto's voor die ik wil gebruiken. Waar vind je highres. foto's die je zo mag gebruiken (gratis) voor bv. een commerciele site?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor commercieel gebruik zullen er weinig hoge kwaliteit foto's beschikbaar zijn. Niet commercieel kan je hier: http://www.freefoto.com/index.jsp downloaden. Als je een commerciele site bouwt is het betalen van een paar tientjes toch prima? je gebruikt het werk van iemand anders om geld mee te verdienen.

Ik gebruik wel eens onderstaande site (stock.xchng). Soms zit hier wel eens een aardige foto tussen. Maar het gaat hier om hobby-matige foto's en dat is vaak ook te zien. Wel zijn de foto's gratis en in groot formaat te downloaden. Je moet alleen even gratis inschrijven. Je kunt je ook gratis aanmelden bij iStockphoto en hier zijn wekelijks / maandelijks wat gratis zaken te downloaden zoals een gratis video, gratis vector en gratis foto. Zie URL ook hieronder. De niet-gratis foto's kosten daar ongeveer 1 tot 10 euro per stuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100