Kan iemand mij uitleggen wat twitteren is? Wat heb ik er voor nodig? Wat zijn de kosten?

3 vragen waarvan ik de eerste het belangrijkste vind.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Op een snelle manier korte berichtjes versturen naar de mensen die jou op twitter volgen. 2. Je hebt een PC en internet of een telefoon met internet voor nodig. 3. Het gebruik is gratis. Wel moet je je registreren. Verder heb je je kosten van je internet of telefoon. Meer weten? Kijk even naar de site via de bron/link

Bronnen:
http://www.twitterinfo.nl/

Als je engels een beetje goed is, heb ik hier een leuk filmpje voor je waarin in Jip en Janneke taal wordt uitgelegd wat Twitter inhoudt. http://www.youtube.com/watch?v=ddO9idmax0o&eurl=http://www.miggelbrink.com/2009/02/twitter-voor-dummies.html&feature=player_embedded Toegevoegd na 9 minuten: Mocht je besluiten te gaan twitteren... Wordt niet zo verslaafd als het meisje in dit filmpje, dit maakt het een beetje te bont: http://www.youtube.com/watch?v=ALbH63Ali9U

Twitter is een blogsite waar je in een kort bericht (140 tekens) vertelt waar je bent, wat je doet, waar je heengaat, waar je aan denkt. Jij kan mensen volgen zodat je hun 'Tweets' (berichten) leest, zij kunnen het andersom ook om jouw 'Tweets' te lezen. Wat je er voor nodig hebt is een Twitter-account, deze kun je aanmaken op http://www.twitter.com/. Via elke computer/mobiel met internet kan je inloggen met je account en 'Tweets' maken en lezen. Kosten zijn er niet. In mijn klas wordt Twitter gebruikt om roosterwijzigingen, huiswerk en toetsen door te geven. Ook vermeldt iemand als hij ziek is of niet aanwezig kan zijn.

de uitleg van twitter is inmiddels wel duidelijk, de kosten in het buitenland voor het gebruik van twitter kunnen echter enorm oplopen.

Duidelijk (de vorige antwoorden) Kortom, een dagboek wat iedereen mee kan lezen en het is gratis, mits je nog internet via een telefoonmodem hebt ;-)

1. Iets op internet roepen. 2. Een twitter-account. 3. Als je mobiel twittert: je mobiele kosten. Anders gratis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100