Hoe maak je een bureaublad icoontje?

Toegevoegd na 1 uur:
ik bedoel de grafische vormgeving

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aangezien jouw vraag in de categorie internet staat ga ik er vanuit dat je een snelkoppeling bedoelt naar een website. Je klikt met de rechtermuisknop op je bureaublad, kies voor nieuw en dan voor snelkoppeling. Vul de website in waar je de snelkoppeling naar wilt maken (bijvoorbeeld: http://www.google.nl). Klik op Volgende en geef je snelkoppeling een naam (bijvoorbeld: Google Nederland). De snelkoppeling is nu aangemaakt. Eventueel kan je er een ander pictogram aan koppelen (zie het andere antwoord op je vraag hierover). Succes ermee! Toegevoegd na 1 uur: Naar aanleiding van de uitbreiding op je vraag: Dit is een gratis programma om icons te maken in allerlei formaten. Sla ze op als *.ico en je kan ze gebruiken op je bureaublad... Succes ermee!

Bronnen:
http://icon-generator.net/

Ik kan gokken wat je bedoelt, maar waarschijnlijk bedoel je het letterlijk. klik met je rechter muisknop op het bureaublad, kies dan voor nieuw en daarna snelkoppeling. Mocht je het niet zo letterlijk bedoelen en eigenlijk een snelkoppeling op je bureaublad wilt van een map of bestand dan moet je met de rechtermuisknop op dit mapje/bestand klikken en dan kies je voor "kopieren naar bureaublad"

1. Kies bij een programma na het aanklikken van "eigenschappen"voor "snelkoppeling op het buroblad plaatsen" 2. Klik dan "een ander pictogram kiezen". 3. Kies dan voor "bladeren" en dan kan je elk bmp danwel jpg bestand als icoon gebruiken zo er in de lijst geen geschikte voorhanden is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100