Hoe maak ik een website voor een reünie?

Voor een geplande reünie wil ik graag dat iedereen van tevoren een paar vragen beantwoordt (Wat doe je nu? Hoeveel kinderen heb je? Wat is je leukste herinnering aan de schooltijd? etc.). Het zou mooie zijn als alle klasgenoten ook kunnen zien wat de anderen al ingevuld hebben, maar ze mogen alleen hun eigen bladzijde invullen en veranderen. Als er ook nog foto's opgezet zouden kunnen worden heb je een soort online jaarboek.
Hoe kan ik dat het best organiseren? bestaat er een gratis website programma, waarbij ik iedereen een eigen wachtwoord voor hun eigen gedeelte van de website kan geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt in Wordpress een eenvoudige website opzetten. Via wordpress.com hoef je niets te installeren en het is bovendien gratis. Wordpress heeft ook een installatieversie en daarmee kun je veel meer, maar dat is voor jouw toepassing geen probleem vermoed ik. De gemaakte website moet je dan bovendien via een provider 'hosten'. Wordpress is het meest eenvoudige opmaakprogramma voor websites, je hoeft geen lastige programmeertaal te leren maar uiteraard wel even je weg vinden in het tool zelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100