Daalt je Google Rank op het moment dat je een website opnieuw upload op de server?

Ik heb voor ons bedrijf een website gemaakt. Ik pas met regelmaat de website aan. Ik kopieer dan de hele website opnieuw op de server.

Loop ik het risico dat mijn gemaakte 'promotie' bij Google weg is? Hiermee bedoel ik dus de ranking en de optimalisatie om gevonden te worden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, je ranking daalt niet als je een website opnieuw uploadt op de server. Sterker nog, hoe beter je herschreven webteksten aansluiten bij de bezoekers die je wilt hebben, hoe beter je gevonden wordt. Dan zal je ranking eerder stijgen dan dalen. Daarnaast kan een website die niet bijgewerkt is je ranking zelfs negatief beïnvloeden.

Bronnen:
http://nrichmedia.com/articles/web/updatin...
http://www.frankwatching.com/archive/2012/...
http://www.pure-im.nl/blog/seo/seo-tips/

Korte antwoord: nee Iets langere antwoord: Zo nu en dan zoekt google naar wijzigingen op je site, wanneer de website dan niet meer toegankelijk is of opeens bestaan bepaald pagina's niet dan kan dit wel gevolgen hebben voor je google ranking. Maar het is niet zo zeer dat wanneer je je website opnieuw upload je weer helemaal bij af bent met Google. Uiteraard zal je Google Ranking wel veranderen (positief of negatief) wanneer jij grote tekstuele wijzigingen gaat toepassen op je inhoud of je meta beschrijvingen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100