hoe maak je website waarbij anderen zelf een website kunnen maken?

ik ben heel goed met website's maken enz. maar nu wil ik eens iets meer.
ik wil graag een website maken waarbij andere mensen een website kunnen maken via mijn website, zoals: weebly en webs.com maar dan niet zo uitgebreid. ik zoek het liefst wel naar gratis softwares of progammas of gewoon website's dus liefst niet betalend ookal is het niet veel.

alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraagt in feite om een om een online webpage builder, er zullen best scripts voor zijn, maar als je echt goed bent in websites maken, maak je toch zelf een dergelijk systeem? Met wat PHP, HTML, javascript, CSS en (My)SQL kennis kom je een heel eind ;) Daarnaast, als je websites van andere wilt gaan hosten, kan het echt geen kwaad om wat kennis van servers, dataverkeer enz.

Als ik je vraag hoor ben je niet goed genoeg in het maken en beheren van websites om dit aan te bieden aan andere mensen. Daarnaast zijn er al zo veel aanbieders op deze markt dat dit zeker geen goudmijntje is. Mocht je toch iets willen proberen dan raadt ik je aan om ergens een reseller hosting pakket te nemen waarmee je hosting en websites aan anderen kan verkopen zonder zelf heel veel technische kennis te hebben. Kijk bijvoorbeeld eens hier: https://www.ixlhosting.nl/webhosting/reseller-hosting/ . Zij hebben DirectAdmin in combinatie met Installatron waardoor gebruikers makkelijk bijvoorbeeld WordPress kunnen installeren en hiermee een website bouwen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100