Hoe zorg ik dat ik foto's met letters zo kan bewerken?

Ik ben bezig met een reclame-opdrachtje voor economie , op school. Nou maken we een soort van website om je product te verkopen. Op marktplaats zocht ik hoe echte bedrijven dat doen , en dit leek me heel mooi. Ik wou vragen hoe je ervoor zorgt dat bv. die rood/gele letters boven op de blauwe balk komen en hoe ik het ook zo mooi kan krijgen. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kan je zoiets wel maken op pizap, pizap is een gratis online website waarop je foto's kan bewerken, collages kan maken,... Ook hierop kan je teksten zoals op je voorbeeld toevoegen aan je foto. Ik hoop dat ik je goed heb kunnen helpen :)

Er zijn diverse (gratis) online foto-editors waarmee je doorgaans ook veel met letters en lettertypen kunt doen. Bijvoorbeeld: http://pixlr.com/editor/ http://www.befunky.com/ http://www.picmonkey.com/ Zelf maak ik vrij veel gebruik van Paint.net (niet te verwarren met het oude, heel eenvoudige Paint-programma), http://www.getpaint.net/. Dit is niet in je browser maar gratis om te downloaden. Ik gebruik het wel eens om eenvoudige logo's (met letters) mee te maken.

Bronnen:
http://www.plusonline.nl/reizen-vrije-tijd...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100