Hoe kun je in Photoshop 1 afbeelding uitsnijden als je twee foto's op elkaar hebt?

Ik bedoel dat je zeg maar twee lagen hebt, 1 laag wil ik als achtergrond gebruiken en er moeten 4 verschillende foto's op geplaatst worden. Van elke foto (van de vier) moet ik een deel van de foto hebben. Hoe kan ik die in mijn PSD bestand uitsnijden en de achtergrond laag behouden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de 4 foto's plaatst boven de achtergrondlaag, kan je telkens 1 te bewerken laag selecteren (in het lagen palet) en bewerken/bijsnijden. Zolang je de achtergrond laag niet selecteert gebeurt daar dus ook niets mee Na het uitsnijden van de verschillende foto's kan je ze gewoon positioneren boven de achtergrond met het verplaats gereedschap

Hallo Gibblets. Je kunt dit op de volgende manieren doen: Manier 1: Alle foto's eerst apart en nauwkeurig uitsnijden vóórdat je ze importeert in je project. Manier 2: Gebruik de selectie tool, selecteer het gewenste stukje foto. Knip dit stukje uit (ctrl+x) en plak deze in een nieuwe 'layer'. Vervolgens verwijder je de oude 'layer' en ben je klaar. Succes! Vragen? Stel ze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100