Hoe maak ik een PHP bezoekersteller onzichtbaar?

Ik werk wel eens met een heel simpel tellertje om het bezoek van een site bij te houden.

include ("teltoutou.dat");
$a++;
$file=fopen ("teltoutou.dat","w");
fputs($file, "<");
fputs($file, "? $");
fputs($file, "a=$a ?");
fputs($file, ">");
fclose ($file);
echo "$a ";
?>

Nu wil ik dat alleen zelf kunnen zien, dus ik laat de laatste regel weg. Bij mijn eigen provider geeft dat geen probleem, ik kan de file "teltoutou.dat" gewoon opvragen.

Mijn dochter heeft een andere provider (zij woont in Frankrijk) en daar wilde ik hetzelfde trucje uithalen, maar die staat het benaderen van de ".dat-file" niet toe. Je krijgt een fout melding.

Ik weet niets van PHP af en kan dus niet zelf een "geheime" pagina schrijven met daarin een programmaatje dat de inhoud van de ".dat-file" laat zien, maar dat is voor een kenner vast heel simpel.

Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 1 uur:
Aan het eerste antwoord merk ik dat ik de vraag onduidelijk heb gesteld. Wat ik wil is dat de bezoeker van de site niets merkt van een teller, maar dat ik als "bezoeker" een andere pagina kan openen waar op staat hoe vaak de site bezocht is.
Dus alsof het "echo $a op die geheime pagina staat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik stel voor dat je het gehele stukje code zet in een html-tag (zoals een DIV) die je de CSS display:none; meegeeft. Dan kun je in de bron van de pagina kijken op hoeveel de teller staat. Dat of een een andere statistiekenaanbieder gebruiken zoals Google Analytics, dat telt zonder dingen in de pagina te zetten (anders dan een beetje JavaScript).

Hiervoor is een 3 hele simpele manieren. Eerste manier is Zet voor de code /* en na de code */ Tweede manier is Zet voor de code Derde manier is elke regel afschermen door deze te beginnen met #

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100