Waar vind ik foto's waar ik kan op oefenen voor te photoshoppen?

ik zoek mooie foto's waarop ik kan oefenen voor te photoshoppen en zeg niet je kan oefenen op alle foto's ja dat weet ik maar ik zoek foto's die iets professioneler zijn en een hogere resolutie hebben dan gewone foto's.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ga naar www.sxc.hu je kan er gratis aanmelden. top kwaliteit fotos, en de meeste zijn vrij qua rechten e.d. ik gebruik deze site zelf ook.

Je kunt in feite op elke foto oefenen. En er vallen heel wat foto's te downloaden van het internet. Maar, wat vind je van deze website?

Bronnen:
http://www.freakingnews.com/

Je zou ze zelf kunnen maken. Met een beetje camera tegenwoordig kun je goeie foto's maken met een hoge resolutie. Ik heb zelf een (redelijk oude) spiegelreflexcamera, maar met een gewoon compactcameraatje met bv 8 megapixels kom je al een heel eind. Toegevoegd na 1 minuut: En natuurlijk kun je op sites van verschillende fotoclubs in Nederland kijken. Bedenk wel dat er vaak copyright op die foto's zitten. Als je ze kunt kopiëren en ze hebben een leuke resolutie, dan mag je ze zeker niet doorverkopen of weer terug online zetten op je eigen site...

je kan alle foto gebruiken van google, typ daar bijvoorbeeld wallpapers in http://www.wallpaper.nl/ is ook een hele mooie site je kan daar van allerlei categorie kiezen grzz

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100