Hoe kan het dat de laptop Samsung ATIV book 8 een spiegelend scherm heeft, terwijl er in de beschrijving staat dat het een ontspiegeld scherm is?

Zojuist een Samsung Ativ Book 8 besteld, helemaal weg van het touchscreen en het 'ontspiegelde scherm'. Zul je maar net zien dat je nog even wilt wegkwijlen en wat mindere reviews tegenkomt: Een minpunt is het spiegelende scherm, maar hoe dan, als het ontspiegeld is? Dat is een gegeven wat toch echt in de beschrijving stond.

Weet iemand uit ervaring zo'n geval te noemen en te zeggen of het 'ontspiegelde scherm' dan echt zo tegenvalt bij deze laptop?

Toegevoegd na 1 minuut:
Campusshop.nl:
"Omdat het beeldscherm ontspiegeld is, kunt u zelf ervaren hoe geweldig de beeldkwaliteit is, zelfs als u in de tuin naar voetbal kijkt. "

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is een stuk tekst die de verkopende partij op zijn website heeft geplaatst, maar duidelijk in dit geval niet klopt. Het scherm is niet 'ontspiegeld' maar is vanwege LED's 50% helderder dan een normaal scherm. Hierdoor is het beeld inderdaad wel scherper en beter te zien in de buitenlucht. Samsung schrijft zelf; "Levensecht Full HD touchscreen. Breng alles tot leven met een beeldweergave die nog duidelijker, nog helderder en nog levensechter is. Een SuperBright (300 nit) Full HD 15,6” LED-beeldscherm met software voor betere weergaven is 50% helderder* dan een normaal beeldscherm en 40% duidelijker*. Het beeldscherm kan vanuit elke horizontale of verticale hoek tot 178º worden bekeken zonder dat kleuren vervagen. (* Vergeleken met een 200 nit HD-beeldscherm")

Bronnen:
http://www.samsung.com/nl/consumer/pc-peri...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100