Bestaat er een programma waarmee je video's kan downloaden van echt alle websites?

Want ik wil een programma (uitzendingemist.nl) downloaden voor mijn ipod en ik vindt geen programma dat echt alle website kan downloaden.(het liefst wil ik windows en mac maar als het niet kan vertel het dan ook :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja dat kan,is gratis te downloaden. http://www.techzine.nl/downloads/19749/gemistdownloader-2-0.html en er bestaat ook nog orbitdownloader waarmee je van andere site's ook ook filmpjes enz kunt halen en dat prog is ook gratis,even google.

Nee dat is er na mijn weten niet, ik ken wel een firefox addon. http://flashgot.net/screenshots hiermee kun je elk flash bestand (avi,mp3,etc,..) mee stelen.

Bronnen:
http://flashgot.net/screenshots

Meeste afleveringen kun je downloaden met real player.

Ja dit bestaat. Normaliter is élke video van élke website te downloaden, middels Internet Download Manager. Echter, als de website of server haar inhoud beschermt, zoals dit bij ''uitzendinggemist.nl'' het geval is, kan er niet van gedownload worden.

Ja, over het algemeen kan dit. Je kunt de stream plaatsen in bijvoorbeeld VLC en daarmee de stream wegschrijven naar een videobestand op je PC. Toegevoegd na 2 uur: In stappen: - Ga naar de video die je wil opslaan. - Rechtsklik op de video en kies Properties. - Kopieer de asf-link. - Ga naar VLC, kies Media, Netwerk openen. - Vul de link in en kies naast Afspelen in het pull down menu voor Stream. - Vink Bestand aan en kies een nieuwe bestandslokatie. - Klik Stream. - Laat de gehele video afspelen. - Zodra gereed, ga je naar de lokatie waar je het bestand hebt opgeslagen. - Open de asf in VLC. Zo zou het moeten lukken.

natuurlijk bestaat dat !!!!!!! Miro kan alles, van embedded video's downloaden tot torrents en het is gratis en open source. http://www.getmiro.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100