Hoe zet ik een alternatieve tekst voor browsers die geen html 5 ondersteunen?

Wij hebben een heel eenvoudige Wordpress website. Wij hadden er wat flash animaties ingevoegd door middel van de tag . Het werkt nu goed op bijna alle browsers, ook op de iPad, maar niet in Explorer 8, en dat is hoogste versie die geïnstalleerd kan worden op XP.

Nu zie je op Explorer 8 wel het frame verschijnen, maar niet de html 5 website die erin staat. Nu willen wij in deze gevallen een alternatieve tekst kunnen tonen die omschrijft wat de animatie laat zien en de melding dat, als je xp hebt, beter chrome of firefox kunt gebruiken. Verder hoeft er geen alternatieve flash in ofzo.

Ik dacht dat het eenvoudig zou zijn, maar ik kan wel een alternatieve tekst invoeren voor browsers die geen frames ondersteunen, maar niet voor browsers die geen html5 ondersteunen. Weet iemand hoe we dit wel kunnen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zet hetgeen wat je alleen in IE 8 en lager wilt tonen tussen de volgende tags: (lt IE 9 zorgt ervoor dat alle IE's voor 9 hetgeen tussen de tags uitvoeren, maar IE 9 zelf niet.) Mocht bovenstaande niet werken, probeer dan het volgende:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100