ik wil graag mijn iis website koppelen aan een domain name kan iemand mij helpen hoe ik dat kan doen?

ik wil graag op mijn eigen windows server 2008 een site hosten op iis nou ben ik zo ver alleen weet ik niet hoe ik hem aan een domain name kan koppelen kan iemand mij daar mee helpen ?!? en graag met DNS ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je je DNS gegevens weet van je Windows Server moet je inloggen bij je Registar. Elke Registar heeft een control panel. Klik daarin op je domein en stel daar de DNS servers in. Na max. 24 uur zijn die wijzigingen doorgevoerd.

Ik ga er even vanuit dat je je webserver thuis hebt staan, achter de router van je provider. Belangrijk om te weten is dat je van je provider hoogstwaarschijnlijk geen vast IP adres gekregen hebt, maar een zogenaamd dynamisch IP adres. Dat betekent dat als dat IP adres een keer verandert, je webserver niet meer te bereiken is, Om dit op te lossen kun je je aanmelden bij website die dat voor je gaat bijhouden. Een voorbeeld vind je op de link hieronder. Dit is een gratis service die gebruik maakt van jouwdomeinnaam.no-ip.org inplaats van een IP adres. Je eigen domeinnaam kun je daarnaar laten verwijzen. Deze service houdt de veranderingen van je IP adres bij en past je hostname aan en zo blijft je webserver bereikbaar.

Bronnen:
http://www.no-ip.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100