Kent iemand een goede site waarin veelvoorkomende problemen in html/css worden opgelost met betrekking tot het verschil in browser?

Ik ben bezig met een website. Ik gebruik external css voor de layout. Omdat internet explorer dezelfde code anders interpreteert dan veel andere browsers zit ik vaak in de knup omdat mijn code in principe best goed is, maar internet explorer het alsnog verkeerd op het scherm brengt. Erg irritant.

Ik denk dat meer mensen die probleem kennen en daarom vraag of ik jullie misschien goede sites of misschien wel oplossingen hebben voor dit probleem :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze twee zijn wel interessant: http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/gg263341.aspx http://www.catswhocode.com/blog/15-techniques-and-tools-for-cross-browser-css-coding

Gebruik reset.css, beschikbaar voor zowel xhtml als html5. Dit zorgt ervoor dat de stijlen gereset worden. vervolgens plak jij jou eigen stijlblad er onder en krijg jij jou eigen stijlen, op elke browser hetzelfde te zien, er zijn uitzonderingen zoals bijv. de manier hoe internet explorer en google chrome een gradient of een animatie rendert in CSS3 maar 9 vd 10 problemen wordt met deze stijlblad opgelost. (1e bron is voor (x)html, 2e bron is voor html5)

Bronnen:
http://code.google.com/p/blank-css-templat...
http://code.google.com/p/reset5/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100