Wie weet hoe ik enhance text van mijn pc kan verwijderen?

Ik heb al geprobeerd om met Malwarebytes het irritante programma te verwijderen maar dat lukte dus niet,iemand anders een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik raad je aan om je pc nogmaals met Malwarebytes te scannen, in de veilige modus. Direct daarna kun je nog extra scans uitvoeren met paar andere goede spywarebestrijders, zoals Super Antispyware Free (http://www.superantispyware.com/) en Spybot Search & Destroy (http://www.safer-networking.org/nl/download/index.html). Volgens allerlei fora over het virus is dit toch echt de manier om van Enhance Text af te komen...

Bronnen:
http://answers.microsoft.com/nl-nl/ie/foru...
http://blog.pcwebplus.nl/?p=1750

Je zou kunnen proberen met Spywareblaster. zie link. Ook zou je kunnen proberen in IE de cookies en tijdelijke internetbestanden te verwijderen.

Bronnen:
http://www.brightfort.com/spywareblaster.html

In veel gevallen gaat het om een extensie of plug-in die onder een valse naam je browser geïnstalleerd is. Kijk dus of je daar onverwachte extensies tegenkomt. Desnoods schakel je ze eerst allemaal uit. Schakel ze vervolgens 1 voor 1 in tot je de boosdoener gevonden hebt. Ik ben m een keer tegengekomen als FaceBook 'vind ik niet leuk' plug-in in Chrome.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100