Waar kan ik een website maken die ik zelf makkelijk aan kan passen?

Voor mijn bedrijfje wil ik graag een nieuwe website. De site die ik nu heb ik leuk, maar ik kan er zelf niks aan veranderen omdat dit echt webdesign kennis vereist. Ik ben opzoek naar iets waar ik zelf een website kan maken (tegen betaling is geen probleem) en deze ook zelf makkelijk bij kan houden met nieuwsberichten foto's etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op Www.webs.com je eerst heb je een sitenaam met .webs.com erachter, maar je kan ook een .nl of .com domeinnaam kopen :)

Cms Made Simple is een handig cms-systeem wat goed te onderhouden is. Wanneer je wat specifieke wensen hebt zou ik het wel door iemand met wat kennis latenopzetten, maar het onderhouden en aanpassen van teksten / nieuwsberichten kan je gemakkelijk zelf. En dat systeem is gratis. De enige kosten die je maakt is als je iemand inschakelt om hem te laten bouwen. Toegevoegd na 40 seconden: Linkje: http://www.cmsmadesimple.org/

Ik gebruik deze... Gratis en eenvoudig aan te passen.

Bronnen:
http://www.webklik.nl/

Je kan ook op www.zikle.nl maar je krijgt dan : www.Eventuelenaam.ZIKLE.NL

Goeie ervaringen met: http://www.zelf-bouw-website.nl

Bronnen:
http://www.zelf-bouw-website.nl

Ik gebruik gewoon Microsoft Publisher. Dit is erg handig, je hebt haast geen verstand nodig van webdesign, je moet slechts een beetje creatief zijn. Veel succes!

Ik maak ze zelf met iWeb. Dat is de standaard websoftware voor de iMac. Helemaal grafisch en makkelijk zelf bij te houden. Je moet nog wel ergens een host hebben om de site te publishen, maar eenmaal ingesteld is het heel simpel.

Heb met Come2me.nl Goeie ervaringen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100