hoe kan het wifi sinaal van me router verstreken ? zie hetleg

Heb ziggo modem met in geboude antennes dus ik kan der niks op zetten en hij staat op kanaal 11 dat zou de sterkte moette zijn volgens de meeste in de achtertuin werkt die nouwelijk om het 2e router aan teschafen is ook wat wat kan ik veder doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan overwegen een "range extender"er tussen te zetten. Dit is een soort van "signaalversterker": http://www.laptopshop.nl/product/31561/sitecom-wireless-network-range-extender.html?ref=38781&gclid=CITssvv5nrACFUsK3godTgvJWA

Ik neem aan dat je dus een ziggo router hebt. Je moet betalen voor internet en daar zijn verschillende tarieven voor, en daarbij kan je kiezen voor een goedkope en normale sterkte of een iets duurdere en een goede sterkte, enzovoort. Dus als je meer betaald heb je een betere router verbinding

Zitten er ook andere wifi routets in de buurt? Da zou il een een ander "vrij" kanaal nemen, 11 is vaak standaart het is mogelijk dat jullie elkaar verstoren.

Koop de TP-Link TL-WR740N, kijk op http://tweakers.net/pricewatch/277611/tp-link-tl-wr740n.html waar hij het goedkoopste is en download bestanden voor de DD-WRT firmware (dat is het handigst) vanaf ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2012/03-19-12-r18777/tplink_tl-wr740nv4/. Volg dan http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Installation om het te installeren. Stel dan een repeater bridge in via http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge. Dit is allemaal veel goedkoper dan een echte repeater.

Waarom zou je meer dan €10 betalen als het ook voor €0,25 kan ;) Het enige wat je nodig hebt is aluminiumfolie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100