Heeft een probleem met video's als Youtube, deze worden dubbel en met een groene balk weergegeven(zie)?

Zoals op de afbeelding te zien is worden video's dubbel weergegeven en met de erge groene balk. Ik heb flash player gedeïnstalleerd, opnieuw gedownload, 5 x. Niks holp. Het ging van kwaad naar erger want eerst deden sommige video's dit niet en nu spelen ze in IE9 helemaal niet meer af en Chrome met groene balk?

Weet jij het antwoord?

/2500

HOOII.. :) Dit is een lastige. Maar misschien ook niet ? De reden dat ik het lastig vind is omdat dit een probleem is, die kan ontstaan uit meerdere factoren. "Mijn ervaring" Wat voor sommige mensen anders kan zijn is, even je computer opschonen. Ik denk dat je last hebt van spam of spyware. Vaak ontstaat dit probleem door internet dat dan traag loopt. En ja, er kunnen meerdere factoren meespelen, maar daar komen we stap voor stap wel achter! :) Je moet namelijk eerst de aardappel schillen, voordat je de kern kan bereiken! :) In de bron staan een paar handige tips, die kun je gebruiken om je pc op te schonen. Ik hoor van je als het niet lukt!

Bronnen:
http://laptopherstellen.blogspot.com/

het kunnen verschillende factoren zijn,maar vaak heeft het met ram geheugen te maken,dat je ram geheugen niet meer optimaal werkt,of kijk even of er een geheugen kit los zit. je ram geheugen kun je weer optimaliseren met tune up programma´s vaak moet je hier wel voor betalen. maar je zou ook videoversnelling kunnen proberen. videoversnelling geeft het meeste succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100