Ik ga een windows 7 ultimate disc kopen hoe moet ik dat installeren ?

Het is mijn eerste keer dat ik ga doen op mijn pc die heeft nu windows 7 home premium en hoe moet je dat allemaal doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als voorbereiding moet je eerst even weten of je een 32 bits home premium of 64 bits home premium hebt Als je over moet schakelen naar 64 bits dan kun je beter de schijf leegmaken en helemaal opnieuw beginnen. en dat is echt aan te raden de pc wordt er een stuk sneller door Gewoon dvd er in en volg de vragen let er wel even op of je de 64 bits versie dvd gebruikt ! je krijgt denk ik 2 dvd,s dus let op welke je gebruikt want je kunt later niet meer switchen Waarschijnlijk start hij wel onder home premium wel op maar zal je daarna vertellen dat je moet rebooten dan start hij op van de dvd En daarna is het een kwestie van taal instellen als dat aan de orde is wel Had je een 32 bits versie er op dan moet je formateren dus de ander versie er af halen. Daarna gaat het eigenlijk vanzelf. Het kan echt wel even duren voordat het klaar is Er is niet echt een indicatie dat er iets gebeurd op het scherm op een gegeven moment. de enige indicatie dat er toch iets gebeurd is je hd ledje De meeste hardware drivers worden tegenwoordig wel gevonden door de windows update Als het goed is heb je bij de pc ook een cd met drivers gekregen ? activeer meteen en daarna worden de windows update goed binnengehaald De eerste dagen zul je wel worden dood gegooid met updates maar het is wel belangrijk dat je die gewoon installeert dit gaat grotendeels automatisch op de grote servicepacks na het eerste wat je moet installeren als windows er op staat is een virus scanner microsoft security essentials is een prima en gratis virus scanner met geen gedoe met serie nummer en email adres invullen je moet wel sp2 er op hebben maar ik ga er vanuit dat als je een nieuwe versie ultimate heb dat dat er al op is ingebouwd een paar belangrijk andere java adobe reader flash player ga maar naar youtube site wordt je vanzelf doorverwezen malwarebytes cccleaner advance systemcare de gratis versie is prima Dan de rest nero, office en dergelijk,..... succes oh ja als je geen geluid hebt dan heb je misschien een intel pc chipset driver nodig die staat vaak wel op de cd rom van je moederbord maar eigenlijk is het niet veel meer dan lekker achteruit hangen en de pc zijn werk laten doen.

Hallo als je deze link bezoekt, staat het allemaal mooi netjes uitgelegd met fotootjes. Alsjeblieft:

Bronnen:
http://www.pc-helpforum.be/f251/hoe-instal...

Mijn manier zou zijn, zorgen dat je C: schijf gebackupped is de DVD in de drive stoppen en herstarten daarna je C schijf formatten en windows 7 ultimate installeren. Waarschijnlijk kan je ook wel upgraden (als je niet van 32 naar 64 bit gaat iig.) maar een verse install klinkt altijd zo lekker. Toegevoegd na 4 minuten: Wat kan je vergeten met backuppen: Filmpjes/fotoos van je camera Savegames van je spellen Emails Je kan ook je favorieten uit IE of FF exporteren Handigste is even een externe HDD gerbuiken of een 2de interne HDD als je die hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100