ik heb een avi film en wil er graag ondertitels opzetten hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

srt bestandje toevoegen.. Dat is een bestand die je kunt downloaden op bijvoorbeeld: ondertitel.com Geef het dezelfde naam als het avi bestand + ".srt" En klaar ben je.. Toegevoegd na 2 minuten: Soms past de ondertiteling niet bij het avi bestand.. Je kunt dan het beste gewoon doorzoeken op andere sites waar je ondertitels kunt downloaden.. En misschien is er nog onduidelijkheid over waar je het srt bestandje moet plaatsen.. De avi en srt bestand moet in dezelfde map.. Als je hem dan opent, pakt die als het goed is de ondertiteling erbij ;)

Ga naar http://www.ondertitel.com/ zoek je ondertiteling en noem de ondertitel precies hetzelfde als de .avi klik op de avi je hebt de ondertiteling (ZET DEZE ALLEBEI IN DE ZELFDE MAP)

je kan de ondertiteling ook in je film branden en een het ander aan passen,lettergrootte etc met convertxtodvd met submagic,kan je je srt file, laten sychroniseren en fouten uithalen

Ondertitels eerst controleren met Subtitle worrkshop. Omzetter met srt to ssa converter Ondertitel erin zetten met Virtualdub Allemaal gratis proggies en de ondertitel zit dan vast in de avi file.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100