Is er een online betaaldienst die een maandelijkse automatische incasso ondersteunt?

Ik wil op mijn website de mogelijkheid bieden voor mensen om een abonnement te nemen middels een maandelijkse automatische incasso. Zij schrijven zich in en betalen automatisch per maand een bepaald bedrag zolang ze lid zijn. Is er een betaalmodule die dit ondersteunt en die ik in mijn website kan implementeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien heb je hier wat aan www.webbilling.com. Maar echt heel professioneel ziet er er niet uit (http://www.webbilling.com/acceptgiro/automatische-incasso.html) Verder hier nog één: www.idirectdebit.co.uk, maar of je dat ook als Nederlander kunt gebruiken weet ik niet (http://www.idirectdebit.co.uk/website-debits-ecommerce.html) Maar ik denk dat het lastig zal worden om er één te vinden. Misschien zou je je website zo moeten maken dat mensen per maand eenmalig via iDeal (van bijv. Mollie.nl) moeten betalen voor dat abonnement (en een week van te voren laten weten dat hun abonnement bijna weer verloopt). En als ze niet betalen, dan hebben ze pech gehad.

paypal heeft deze service. Recurring charges heet dat dan, https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_subscr-intro-outside

Bronnen:
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?c...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100