ik heb een webstite gemaakt met 'ICAL 09' en die hangt via school in de lucht. ik wil nu een eigen domeinnaam hebben. hoe?

moet ik gewoon de domeinnaam kopen en kan ik dan mijn site eraan hangen? IK NIET SNAP!

Toegevoegd na 29 minuten:
... dus als ik een domeinnaam registreer (nick.eu) dan kan ik daarna mijn site daarop zetten???

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek gewoon een goede hosting provider. Laat de eerste pagina van jouw domein doorverwijzen naar de site van jouw school. Vraag ook even aan de systeembeheerder van jouw school of dit wel mag. Waarschijnlijk is het handiger om gewoon jouw hele site bij de hosting provider neer te zetten.

1. domeinnaam vastleggen bij een provider b.v. http://www.mijndomein.nl/ 2. Je gehele website overhevelen naar je domein provider 3. Google informeren. Klaar is kees

Je hoeft niet perse de bestanden van je huidige website te verplaatsen. Je kunt een domeinnaam registeren en deze dan naar je website bij je school laten wijzen. Je kunt ook de bestanden over zetten naar je nieuwe domeinnaam.

Ik heb ook een eigen website. Hij word gehost bij www.mijndomein.nl. Die is goedkoop, simpel en erg handig. ik betaal volgens mij maar €19,- per jaar. Had een offerte aangevraagd bij myhosting.nl/.net (weet ook niet meer wat het was) en daar moest ik over de € 110,- per jaar betalen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100