als je iemand hebt verwijderd kan hij je dan nog steeds aanspreken

als je iemand uit je msn verwijderd niet geblokkeerd maar alleen verwijderd kan hij je dan wel nog aanspreken of ik hem aanspreken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jij kan die iemand niet aanspreken. Wanneer die andere jouw nog wel in zijn/haar contactpersonenlijst hebt staan, kan hij jou nog wel aanspreken. Jij zal dan een bericht krijgen met de vraag of je die persoon wilt toevoegen aan je contactpersonenlijst. Wanneer je niet wil dat die persoon je aanspreekt, is het het handigst om de persoon gewoon in je contacten te laten staan, en de persoon te blokkeren.

Als jij hem niet meer in je 'MSN lijst' hebt staan dan kan je hem zelf niet meer aanspreken. Als hij/zij jou wel in zijn/haar 'MSN lijst' heeft staan dan kan hij nog wel tegen jou praten ;-) Dus als je nog contact met diegene nodig hebt, dan zou ik hem nog maar even niet verwijderen. ;-)

Als je hem niet hebt geblokkeerd kan hij jou nog wel aanspreken en zien of jij on-line bent. Als je dat niet wilt moet je bij het verwijderen aanvinken "deze contactpersoon ook blokkeren"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100