Ik ben opgelicht door internetwinkel onetimedeal.nl. Zijn er meer mensen die slechte ervaring hebben bij deze site? Heeft het zin om aangifte te doen?

Het gaat om een relatief klein bedrag, 35 euro, maar het maakt me vreselijk kwaad. Ik heb al gedreigd met aangifte, maar dat maakt geen indruk. Nu vraag ik me af of het zin heeft om aangifte te doen, of dat dat op voorhand zinloos is...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is een bekend geval. Zelfs TROS Radar heeft het in haar uitzending over gehad. Maak een melding van je case op opgelichtopinternet.nl Zij kunnen je helpen met het opstellen van een aangifte en contact opnemen met de persoon (nen) achter de site. Success.

Bronnen:
http://www.opgelichtopinternet.nl/

Weet jhe zeker dat je bent opgelicht, of kan het ook gewoon een misverstand zijn. Het heeft meestal meer zin om nog eens rustig te praten, zonder direct boos te worden. Vertel anders eerst eens wat er aan de hand is.

Onetimedeal te Houten is elke werkdag bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur op 030-6365024. Ik zou eerst proberen telefonisch in gesprek te komen over de kwestie. Aangifte kan daarna altijd nog worden overwogen.

Dat denk ik wel, er zijn meer klachten google maar even dan zie je er meer.

Bronnen:
http://www.klachtenoplossing.nl/onetimedea...

Zo te horen gaat het om een bekend geval. Het is altijd raadzaam om aangifte te doen. Niet omdat er dan iets aan gedaan wordt, maar omdat er dan een dossier wordt aangelegd. Hoe meer mensen aangifte doen hoe beter! Toegevoegd na 3 minuten: http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=77697&start=99999999

Bij TROS radar heb je een EHBO bij opgelicht

Bronnen:
http://www.opgelicht.nl/index.php?id=ehbo

meld je aan op www.opgelichtopinternet.nl wellicht is deze zaak al bekend en anders kunnen zij wellicht bemiddelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100