Hoe zoek je in Google?

Hoe kan je in Google zoektermen (woorden) opgeven die samen dát naar boven halen wat je wil weten. Bijvoorbeeld wilde ik weten of en zo ja hoeveel moskeeën er in Moskou zijn. Maar als ik dan opgeef: adressen moskeeën Moskou krijg ik vanalles en nog wat behalve iets over het al dan niet bestaan van moskeeën daar, behalve eentje op de luchthaven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de vraag is: hoe zoek je in google: grappig, je zegt dat zoekt naar hoeveel moskeeen er zijn in moskouw en je geeft als zoekopdracht adressen ins moskou. Waarom typ je adresssen in als je op zoek bent naar een aantal? je kan in google het volgende onderscheidt maken met woorden: losse woorden = google zoekt in princpe naar plekken waar een van deze woorden voor komen. en probeert eerst dat weer te geven wat alle woorden bevat. het AND als AND toevoeging AND gebruiken = google zoekt naar plekken waar alle woorden waar AND voor staat in voorkomt (inclusief het eerste woord) met OR als OR toevoeging = zoekt resultaten waar 1 van deze woorden in voorkomt. "tussen aanhalings tekens" google zoekt naar woorden die precies voldoen zoals aangegeven, dus ook in die precieze volgorde -minnetje voor het woord = google zoekt naar de overige woorden, en daar waar het minnetje voor staat mag niet voor komen in geval van jouw voorbeeld als je dat zoekt: aantal moskeeën moskou of hoeveel moskeeën moskou of "hoeveel moskeeën heeft moskou" en als dat niet lukt engels gebruiken, maar meestal kan je tegenwoordig even klikken op zoekresultaten vertaald naar het engels weergeven.

tussen aanhalingstekens "aantal moskeeen moskou" misschien heb je er dan iets aan?

Met woorden spelen in google! Ik doe vaak tussen aanhaallingtekens en (MEESTAL) vind ik het. Net als nu! Lucky you! http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_moskee%C3%ABn_in_Europa

Google zelf geeft je antwoord. Als je op de Google hoofdpagina klikt op "alles over google" en daarna op "hulp bij zoeken met Google", krijg je allerlei nuttige tips.

Google.nl - zoekbalk - moskee moskou , en ziehier onderstaan de link, en nog veel meer.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_mos...

Kwestie van ervaring en een beetje geluk hebben ;). Vaak leveren Engelse zoektermen meer resultaten op. In jouw voorbeeld kun je intypen voor 'mosks/mosques in Moscow' how many... list of... number of... Toegevoegd na 27 minuten: Met geluk hebben bedoel ik dat er net iemand moet zijn die een lijst heeft samengesteld en dat die nog compleet is ook, wat soms vrij lastig te controleren is... Wees creatief, denk in dit geval ook een VVV of een ander bedrijf die er belang bij heeft om kloppende informatie te geven. Wikipedia is een vrije website, vaak klopt hetgeen wat erop staat, maar hoeft niet volledig te zijn. Zie de link, bovenaan de pagina staat dat er in 2008 ongeveer 450 moskeeën in Nederland waren, maar er staan slechts 66 namen van moskeeën onder. Indien het getal 450 er niet bij zou staan, zou je kunnen denken dat er 66 moskeeën in Nederland zijn.

Ik zoek meestal in het Engels en dan tussen aanhalingstekens: 'mosque moscow adresses'

Door goede sleutelwoorden te 'usen'

gewoon lekker een kerk zoeken !!!

Misschien kan je ook eens Islamitisch centrum proberen. Zie bron. Heb je direct het adres met plattegrond. Antwoord op ander vragen kan je het beste doen met steekwoorden, meestal is dat genoeg. Toegevoegd na 1 minuut: Deze link werkt beter.

Bronnen:
http://islamicvalley.com/prod/entitySearch...

Open het adres en je vind alle info.

Bronnen:
http://www.google.nl/intl/nl/about.html

vraag het gewoon op goeievraag.nl ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100