Als je op Linkedin je profiel hebt verwijderd hoe kan het dan, dat als je je naam invoert, toch nog je foto en functie naar voren komen?

Hoe kun je ook dit laatste verwijderen?
De gegevens over mij zijn niet meer actueel en de foto ook niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

heb je de volgende stappen gevolgd? - Ingelogd in je account - Settings geklikd - Geklikt op Close your account (bij personal information) - een reden geselecteerd - continue geklikt Kan je zelf ook niet meer inloggen of nog wel? Misschien dat er anders wat misgegaan is tijdens de procedure en dat je hem nog een keer moet doorlopen, want er staat wel dat: Zodra een account gesloten is, zal een gebruiker geen toegang meer hebben tot het account of contact informatie.

Ik ben geen linkedIn kenner, maar heb misschien wel een verklaring. Wanneer je bijvoorbeeld op goeievraag.nl je vraag wijzigt, blijft deze nog "een tijdje" in het systeem staan. In werkelijkheid is hij al uit de database verwijdert, maar de cache van je webbrowser (internet Explorer, Mozilla) blijft deze nog tonen. Je zal de cache misschien moeten legen. Meestal is de computer opnieuw opstarten een oplossing. Ik denk dus, zonder het zeker te weten, dat het probleem zichzelf oplost. Toegevoegd na 4 uur: Wijzigt moet zijn verwijdert

Ook heeft zoekmachine Google een zogenaamde cache. Oude websites blijven dagen tot zelfs weken nog zichtbaar. Dus even geduld en alle gegevens moeten als het goed is vanzelf verdwijnen. Anders kun je contact met Google opnemen om de site sneller te laten verdwijnen. Voor meer tips, workshops en trainingen over LinkedIn kijk op de Nederlandse LinkedIn Weblog

Bronnen:
http://linkedin.startpagina.nl
http://www.google.com/support/webmasters/b...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100