Ben op zoek naar een makkelijk programma om video's te maken voor internet,a.u.b gratis

Zoek een gratis programma wat ik in de internet kan downloaden om er videoclips voor het internet te maken.
Ik wil er graag mij eigen muziek in doen, mijn eigen foto's, en was ook leuk om er een tekst in te zetten,meer heb ik niet nodig.
Ik kan niet met windows movie maker werken daar snap ik niets van,dus a.u.b mij niet windows movie maker aanraden................
Dus graag een link of andere tips..........

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

camtasia studio (link): http://www.techsmith.com/download/camtasiatrial.asp

pinnacle videospin

Bronnen:
http://www.videospin.com/du/

Ik vrees dat movie maker eigenlijk de simpelste is

WMM is de makkelijkste als ik eerlijk moet zijn.. maar hij loopt helaas heel vaak vast en dat is nogal irritant.. ik ken er ook nog 1 maar bn de naam vergeten...

Misschien is trakAxPC iets voor je? Hiermee maak je eenvoudig een leuke video montage (beeld en geluid). Heel makkelijk met drag-drop functies waarmee je scenes en geluidsfragmenten eenvoudig op een tijdsbalk sleept. Op de site hieronder ook een demo video om de werking vooraf te kunnen bekijken. Dus trakAxPC 2.0 is mijn suggestie.

Pinnacle studio is zeer gebruiksvriendelijk.... Maar helaas niet gratis. Als je Windows Movie Maker echter al niet begrijpt denk ik niet dat je met andere programma's zal kunnen werken...want dat is een heel simpel programma met enkel wat basisbewerkingen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100