Wat bedoelen ze met: Dat zijn pas bokkensprongen op Youtube?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit betekend dat er iets mis is gegaan op de server van youtube. Het ligt niet aan jou of je pc. Het probleem treed op als je een actie doet, waarvoor autorisatie nodig is, als je nog niet bent ingelogd. Je wordt dan door gestuurd naar de inlogpagina en daarna kan hij je niet meer terug sturen naar de pagina. Gewoon BACK in je browser klkken lost het probleem op. Door het grote aantal gebruikers word er wel eens iets door elkaar gehaald. Om dit te voorkomen wordt er te snel een dialoog geinvalideerd. Dit probleem is al een tijdje bekend, het duurt echter even voor we alle combinaties naar de google sign on er uit hebben gehaald. Iedere taal heeft zijn eigen melding, zo zien Engelstaligen 'I call shenanigans'

Het heeft te maken met auteursrechten. De melding komt als je filmpjes bekijkt waar auteursrechten op staan, of je hebt filmpjes geupload waar auteursrechten op staan.

Dit is een melding op youtube als je te snel van de ene naar de andere pagina gaat op youtube. Het betekent niets maar is een soort youtube humor. Er heeft bij mij ook al eens "Youtube is niet om mee te spelen" in beeld gestaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100