hoe kan ik zorgen dat mijn wachtwoord onthouden wordt als ik een webpagina bezoek?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik werk zelf vaak met firefox. die kan je alles laten onthouden.

Door alleen je eigen computer te gebruiken en aan te vinken dat inlognaam en wachtwoord moeten worden onthouden of dat je ingelogd wilt blijven, zodra dat schermpje bij het inloggen te voorschijn komt. Niet alleen in Firefox, ook in Explorer is die mogelijkheid.

Google Chrome ook trouwens, die doet dat automatisch bijna overal, en je inlognaam ook!

Gebruik het programma FireFox of Google Chrome om te browsen of installeer in IE8 de Google Toolbar. Dan ben je bijna zeker dat hij je gegevens altijd onthoud. Ik raad je Google Chrome aan, ook vanwege de snelheid... Als je een HP-computer of laptop hebt kan je Credential Manager installeren dat in het HP Protect Tools Security Suite zit, dat helpt je voor alle programma's en site's de wachtwoorden te onthouden. Let wel: bij HTTPS verbindingen (bijvoorbeeld de site van je/de bank) zullen de meeste programma's je wachtwoorden/inlogcodes NIET onthouden. Als laatste: ga niet incognito (of InPrivate) surfen op het internet want vanaf dat moment zal geen enkel programma je wachtwoorden onthouden ivm je privacy. Succes ermee!

1. Ga naar het menu Extra en kies daar de laatste optie Internet Opties... 2. Kies daar het tabblad Inhoud 3. Het onderste gedeelte van dat scherm "Automatisch aanvullen" bevat een knop Instellingen, klik op deze knop. 4. Het scherm "Instellingen voor Automatisch aanvullen" opent zich. Vink beide opties Gebruikersnamen en wachtwoorden op formulieren en Vragen voordat wachtwoorden worden opgeslagen aan. 5. Klik op OK en in het overgebleven scherm ook op OK. 6. Vanaf nu wordt elke keer wanneer u een gebruikersnaam en wachtwoord invult op een webpagina gevraagd of u deze wilt onthouden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100